search

Om bilverkstedet

Kaldheims Auto – ditt lokale bilverksted, beliggende ved strekningen mellom Sandeid og Ølen, kun få minutter fra Sandeid sentrum

Historien om oss

Vi er et moderne bilverksted som ble etablert helt tilbake i 1976 av Per og Inger Kaldheim, midt under den kalde krigens glansdager. Dette var en tid hvor Norge opplevde solid økonomisk vekst som et resultat av oljefunnet omtrent syv år før, og dermed ble det en kraftig økning i salget av personbiler. På daværende tidspunkt var visjonen vår utelukkende å kunne tilby bilrelaterte tjenester til lokalsamfunnet i Vindafjord, da særlig Sandeid og Ølen. Kaldheim og teamet sørget for reparasjon av alle problemer knyttet til kjøretøy. Derfra har verkstedet gått i riktig retning, og ny teknologi og kunnskap har gitt oss flere muligheter og ytterligere erfaring.

I dag er det sønnen Erik som har ansvaret for bedriften. Bilverkstedet kan i dag hjelpe deg med tilnærmet alle typer kjøretøyrelaterte tjenester. Vi har lagt hovedfokuset på personbil, men jobber også med tyngre kjøretøy (bobiler, varebiler, busser, tilhengere og lastebiler). Kaldheims Auto er i likhet med rundt 300 andre verksted i vårt land, med i MECA-kjeden. Dette innebærer et tett samarbeid som gir oss klare fordeler. For eksempel får vi god støtte når det behøves, samt at vi har tilgang på både bildeler og nødvendig verktøy. Med unntak av lærlinger, har alle våre ansatte spisskompetanse, et resultat av mange års erfaring.

Vi har investert i topp moderne utstyr for å effektivisere hver arbeidsdag, samt sørge for at alle våre kunder får levert tilbake sitt kjøretøy innen relativt kort tid. I dag kan vi stolt si at bedriften er den eneste i distriktet med slikt spesialutstyr tilgjengelig. Kaldheims Auto har i tillegg en egen hall for utførelse av Eu-kontroll, og dette på både lette og tunge kjøretøy. Nevneverdig er det at vi til enhver tid er oppdatert på de nyeste tekniske løsningene. Kaldheims Auto holder til i sentrale omgivelser ved fylkesvei 514. Verkstedet er lokalisert på Steinsland industriområde, mellom Ølen og Sandeid. Ta kontakt på telefon eller mail via vår nettside, eller ta gjerne turen innom oss for en prat om ditt kjøretøy, timebestilling til service, EU-kontroll, reparasjon av både lette og tunge kjøretøy, feilsøking, etc.

Forespørsel om reparasjon

arrow_upward